. Ясно е, че Путин е дал гаранции за безопасност

...
. Ясно е, че Путин е дал гаранции за безопасност
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Путин е дал гаранции за безопасност на Байдън в Киев, въпросът е Байдън какво е дал в замяна?

. " Ясно е, че Путин е дал гаранции за сигурност на Байдън в Киев, въпросът е Байдън какво е дал в подмяна? ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.
 

Договорка
Ясно е, че Путин е дал гаранции за сигурност на Байдън в Киев, въпросът е Байдън какво е дал в подмяна?
 

Не Путин, ние се нуждаем от победа, с цел да оцелее православния свят
Путин се е жертвал към този момент, той не се нуждае от оцеляване. Неговите цели са надалеч по-високи. Светът се нуждае от оцеляване. Заплахата не е Путин, а англосаксонският хайлайф. Ще бъде неточност в случай че кажем, че опасността е от Западния свят. Хората там са манипулирани, дезинформирани и принудени да търпят това безсрамие, само че няма да е задълго. И да го няма Путин, остава Русия и това е непреодолимо! Слава Богу!
 
Разликата
Докато Путин се пробва да опази и отбрани страната си, Байдън се пробва да завлече целия свят до Армагедон, заблуждавайки се, че Съединени американски щати ще продължат да бъдат едноличен притежател на Земята!...
 
Много се излагат Европейски Съюз...
Особено немците. Да ти смачкат по подобен нахален метод стопанската система, да ти унищожат стратегически план в който си налял милиарди, целия свят да го знае, и ти да се правиш, че нищо не е станало...Голяма излагация, в действителност...На български на това му викаме: " Те го плюят, то разправя че дъжд вали ".
 
Спекулация, нечиста сделка,
но резултатът е налице! Няма Северен поток, няма газ за Германия! Има огромна продажба на полутечен американски газ вместо съветски, големи облаги за САШ и загуби за Германия и Европа! Кой е виновният, не ли който печели??...Танто за кукуригу...всеки от главата си пати!
 
Духът на времето
Поляците ги тресе мощна шизофрения. От една страна се борят на духовно равнище за опазване на обичайните полезности, на католическата вяра, на нормалността, на суверенитета против глобализма. От друга, заслепени в гневната си русофобия и мераците си си за някакъв имагинерен геополитически статус, се слагат в услуга на същите глобалисти, които им сервират джендърство, разтрошаване на държавния суверенитет, вяра и всичко обикновено в публичните връзки. И то против Русия, която изповядва същите полезности, които те пробват да запазят. Шантава работа.
 
Василева
Ха, ха, ха.....Тцъ....комунизма се завръща с цялостната си 'прелест' и нова обвивка. Каквото реши държавната администрация и тук и в Европейски Съюз - това се ползва. Никой в демокрациите няма дума и надзор - какъв брой да е Данък добавена стойност, какъв брой да са заплатите на държавните служители, какъв брой на брой да са в Брюксел, какъв брой да са налозите......А в случай че прибавим и незабравимата тирания да постановат генно модифицирани инжекции......това и най огромните комунистически сатрапи не си разрешиха!
 
Мечо Кух
Русия се нуждае от " депутинизация “.. А Европа от " деамериканизация "...
 
Стефан
Искам да се върне остарялата Българска комунистическа партия цензура. Тогава имаше единствено една цензура и срещу една партия и строй. Днес цензурата е тотална, само че се назовава проруска агитация, диалект на омразата, система от тролове, политкоректност, прогресивна ЛБГТ доктрина и трансджендър и така нататък Който каже нещо срещу тях е подигран, оплют и остракиран отвред. Всичко това е посипано с пълен пласт открита неистина. Днешните проповедници на ЛГБТ не се замислят,че на процедура прокарват лозунга: " след мене в случай че ще и потоп ". Дали той ще пристигна от тяхната активност или световното стопляне е все едно.Впрочем потопа за първи път е разказан в " Епосът за Гилгамеш " от преди 3 500г., само че този епос още се чудят дали да го издадат у нас. Описаното в материала е удостоверение за днешната тотална деградация и декаданс.
 
задграничен вложител - добър чичка с мангизи за крадене
единствено на 90 километра от София е пустота,ток понякога, вода с уран, пътищата са леш, беднотия, свидливост, интернета и мобилната връзка са тука има,тека няма,радио София се чува мъчно,за медицина и банки забравете, кино,театър или нещо сходно, парадокс, тв слаб сигнал с цензура.Фронтови терен обитаем с диваци,никому не необходим и не нужен. Ква еврозона, кве вреди, това са глупотевини и тъпотия. Та България е убита бе момче. Народа мре като мухи от полезности и изроди и луди. След няколко години тази територия ще бъде с население към 32 милиона души от тях диваци,болни и необразовани 70 /100. Това ще е шенген с еврокритерийте и всички сходни нелепости и безумия.
 
thenewone
Оруел нервно пуши в ъгъла.
 
Следвайте " Гласове " в
 
14 Фев 2023210807 Фев 2023376306 Фев 2023111825 Яну 2023313016 Яну 2023319809 Яну 20231140Коментарида дадеш или да не дадеш, има сделка20 Фев 2023 21:37ч.
в подмяна Байдън НЕ ДАВА на украинците ракети с огромен обсег
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Хахаха20 Фев 2023 21:46ч.
Путьо не е позиция да прави покупко-продажби.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Сделките на пазара20 Фев 2023 22:35ч.
При Путин на колене!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Снимката е трепач...20 Фев 2023 22:08ч.
Поздравления!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съгласно мен21 Фев 2023 3:24ч.
Путин следи с омерзение тази перверзна некрофилия.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Съединени американски щати авансово са уведомили Русия за тайното посещаване на Байдън в Киев21 Фев 2023 3:23ч.
Байдън се обадил на Путин: “Виж какво, ще се отбия в Киев скрито, единствено на тебе споделям, само че недей да го разпространяваш ”. Путин му споделил: “Добре бе пич, ти си знаеш, нека не забравиш че е скрито и да вземеш да се издадеш ”.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Байдън е дал заричане.21 Фев 2023 6:59ч.
Въпросът е завършен.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати по кое време е годишната тирада?21 Фев 2023 9:38ч.
Някой знае ли по кое време е речта на Путин и по какъв начин да се наблюдава?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати 11:00, българско време.21 Фев 2023 10:23ч.
https://www.1tv.ru/live
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани18 Фев 20231116407 Фев 2023148320 Фев 2023235618 Фев 2023898
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР