Ясно е, че мъжете и жените имат своите тайни от

...
Ясно е, че мъжете и жените имат своите тайни от
Коментари Харесай

Проучване установи какво крием от половинките си

Ясно е, че мъжете и дамите имат своите секрети от половинките си. Но какви тъкмо са те, разказва Daily Star. Изданието се базира на проучване, направено във Англия, което обхванало 2000 консуматори на уеб страницата за извънбрачни запознанства Illicit Encounters.
Според резултатите, 84% от дамите крият от сътрудниците си броя на предходните си завоевания, като я занижават или заобикалят тематиката.
Най-голямата загадка на мъжете е, че фантазират за секс с други дами, като постоянно това са някогашните им партньорки. Това се оказва истина за 91% от представителите на мощния пол.
Втората най-разпространена полова загадка на представителите и на двата пола е, че флиртуват с приятели/приятелки или колеги/колежки. Това признават 74 % от дамите и 83 % от мъжете.
На трето място измежду половите си секрети дамите (67 процента) слагат симулирането на оргазъм, а мъжете (74 процента) – гледането на порно.„ Всички ние имаме полови секрети, които считаме, че е по-добре половинките ни да не научават “, споделя сексоложката Джесика Леони.
В Топ 10 на женските полови секрети попадат още изневярата, фантазиите за секс с различен мъж или някогашен сътрудник, самозадоволяването, шпионирането на някогашен сътрудник в обществените медии, гледането на порно, подправените пояснения в обич и нехаресването на сегашния сътрудник от приятелите.
Топ 10 на мъжките полови секрети включва още изневярата, шпионирането на някогашна партньорка в обществените медии, самозадоволяването, нехаресването на актуалната партньорка от приятелите, подправените пояснения в обич, задяването с други представители на мощния пол и фантазирането за тройка с актуалната партньорка и друга жена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР