Ясно е, че е време за почивка - от учене,

...
Ясно е, че е време за почивка - от учене,
Коментари Харесай

Търсят се тийнейджъри, които искат да станат музиканти

Ясно е, че е време за отмора - от учене, класни и презентации. За младите фенове на музиката обаче е рано за разпределяне. Особено в случай че са младежи, не ги мързи да учат в допълнение и биха пробвали да трансфорат музиката в своя специалност. Сега те могат да аплайват за стипендия, която да им обезпечи 4-годишно гратис образование.

Частното музикално учебно заведение Voice Academy в София, което навлиза в десетата си година, набира надарени възпитаници, с цел да ги трансформира в професионални реализатори. Те ще станат част от авторската стратегия Singer-Songwriter , в която наред с преодоляването на певческото изкуство интензивно ще усвояват разнородни познания и умения, нужни за актуален професионален реализатор – музикална доктрина, естетика, мелодия, текстопис, театрално държание, танц, музикален инструмент (пиано или китара), музикално продуциране и музикален бизнес, изясняват уредниците на страницата на програмата.

Обучението в Singer – Songwriter е извънкласно занятие за учениците. То продължава 4 години - с по едно или две занимания седмично с друга дълготрайност, част от тях са самостоятелни, а други - в група.

Програмата е за възпитаници, които са приключили 7-и или 8-и клас . Учебният проект и наличието са приспособени от бакалавърски стратегии на водещи висши музикални учебни заведения в Съединени американски щати и Европа. Предметите и методът са създадени по този начин, че учениците да имат опция още в ранните си тийнейджърски години да стартират проучването на главните музикални предмети, без които не биха могли да се трансфорат в модерни актьори и да основават авторска музика, се споделя в представянето на програмата.

Целият курс коства към 31 хиляди лева, споделя основателят на Voice Academy Петя Данкова пред " Капитал ". Уточнява, че с помощта на обезпечени спонсорства в програмата може да се влезе и гратис. Тази година школата е оповестила конкурс за 5 цялостни стипендии .

Кандидатстването е до 30 юни , а формулярът е на уеб страницата на програмата. Желаещите би трябвало да дават собствен аудио- или видеозапис и да напишат малко мотивационно писмо, в което да опишат за какво желаят да се включат в програмата. Вторият стадий е прослушване онлайн в учебното заведение на ул. " Цар Самуил ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Ваканция, ура 2019 (39)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР