Ясно е, че другите два университета са само за камуфлаж.

...
Ясно е, че другите два университета са само за камуфлаж.
Коментари Харесай

Красимир Вълчев скочи срещу нахлуването на Рашков в СУ: Гадно, ченгеджийско! Смърди на диктатура

Ясно е, че другите два университета са единствено за камуфлаж. Миналата година над 20 висши учебни заведения получиха средства за ремонт на общежития. Защо тъкмо тези три се ревизират? Защо икономическа полиция, а не АДФИ влизат първи да ревизират сигнали. Практиката е първо АДФИ да ревизира и в случай че има знаци за закононарушение, тогава да се прати на Икономическа полиция. Очевидно задачата е да направи следващия филм и да се компрометира ректора. Това разяснява на страницата си във Facebook някогашният учебен министър Красимир Вълчев във връзка следващото безчинство на милиционерската хунта на дясната ръка на Румен Радев - Министерство на вътрешните работи министърът Бойко Рашков.
свързани новини24469преди 3 часа
Ето какво декларира още Красимир Вълчев:

Гадно, ченгеджийско! Смърди на тирания. Сигналът е явен: всеки, който е против Радев, ще бъде сплескан и злепоставен.

Забележете основанието за инспекцията - писмо от мое име като министър, което съдържа рекомендация за “авансово заплащане до 100% против обезщетение”. Напълно естествена процедура за края на бюджетната година и когато средствата са обвързани с съответен бюджет. Прилагана всяка година и одитирана стотици пъти от финансово-контролни органи без да е окачествена като неприятна.

Обезпечението подсигурява ползите на възложителя. Авансът хеждира ценовия риск. Но всичко това няма значение. Целта е да оправдаят репресията.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР