Ясно е, че автономните автомобили без водачи ще извършат революция

...
Ясно е, че автономните автомобили без водачи ще извършат революция
Коментари Харесай

Доклад: Самоуправляващите се автомобили ще са място за секс

Ясно е, че самостоятелните коли без водачи ще извършат гражданска война в метода по който доближаваме от точка А до точка Б. По-малко явно е, че може да се промени половия живот.
Според ново изследване на Annals of Tourism Research, отпадането на водача от автомобила ще докара до съществено усилване на половата активност в самостоятелните коли . Скот Коен, заместител шеф на университета по хотелиерство и туризъм в Съри съобщи в собствен отчет, че 60% от американците вършат секс в колите.

Но един автомобил, в който няма водач, сходни срещи могат да се вършат напълно елементарно. Автономните коли, в които по принцип няма водачи, могат да са от огромна изгода за секс-индустрията.

В изявление за NBC Коен сподели: „Сексът е част от градския туризъм, платеният секс също. Твърде евентуално е самостоятелните транспортни средства да доведат до увеличението на законната и противозаконната проституция, която да се прави в самостоятелните коли, давани под наем„.

Разбира се, секс-туризмът е единствено дребна част от цялото. Докладът е фокусиран върху измененията, които самостоятелните коли ще окажат върху хотелите, мотелите и крайпътните заведения. Те ще бъдат най-засегнати от напълно близкото бъдеще, изпълнено със самоуправляеми коли.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР