Ясни са цените на лифт картите за този зимен сезон.

...
Ясни са цените на лифт картите за този зимен сезон.
Коментари Харесай

Ето ги цените на лифт картите за този сезон

Ясни са цените на въжен превоз картите за този зимен сезон. За да проработят уредите за неестествен сняг, би трябвало най-малко за седмица най-високата температура за деня да е минус 2 градуса. В Пампорово дневната въжен превоз карта за възрастни ще коства 55 лв., а за деца – 33 лв.. С нея ще може да се употребяват оборудванията и на ски зона Мечи чал. И въпреки уредите за сняг да чакат студено време, всички се надяват на естествена бяла приказка.

В Банско цените на въжен превоз картите евентуално ще останат като миналогодишните - 58 лв. за дневна карта за възрастни, левче за деца до 7 години.
В Боровец цените на картите за въжен превоз се резервират като миналогодишните - 55 лв. за еднодневна карта за възрастен, 30 лв. тази за децата. Капацитетът на единия седалков въжен превоз е повишен с 25% и по този начин обещанието е туристите да не се чака на опашка.
Цените на картите за лифта на Витоша към момента не са ясни. В подготвеност обаче са машините на сняг, стига да стане студено за по-дълго време.
В Пампорово дневната въжен превоз карта за възрастни ще коства 55 лв., а за деца – 33 лв.. С нея ще може да се употребяват оборудванията и на ски зона Мечи чал. И въпреки уредите за сняг да чакат студено време, всички се надяват на естествена бяла приказка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР