Ясна е цялата истина, която разбулва мистерията около смъртта на

...
Ясна е цялата истина, която разбулва мистерията около смъртта на
Коментари Харесай

Стана ясна истината за смъртта на бизнесмена в Хисаря

Ясна е цялата истина, която разбулва мистерията към гибелта на крупния зърнопроизводител Димитър Попов от Ямбол. 52-годишният мъж бе на семинар на зърнопроизводителите в хотел " Хисар “ в едноименния град. Той бе открит мъртъв, паднал от покрива на комплекса. Имаше подозрения, че някой му е оказал помощ да скочи и го е умъртвил. Пред БЛИЦ проверяващи разясниха, че изрично става въпрос за случай и няма никакви подозрения за каквото и да било външно вмешателство.

" Нормално е роднините на умрелия да показват подозрения, само че следствието докара до истината, а тя е, че Попов е претърпял случай и това е довело за жалост до съдбовния му край “, споделиха източниците на медията.  Вечерта, след семинара, зърнопроизводителите били на вечеря в ресторанта на хотела. След това се пренесли в пиано-бара на хотела. Димитър бил много почерпен, бил несъответстващ. Постоянно обикалял масите на хората и свалял колежки, правил им какви ли не подмятания. Харесал млада дама, на която непрекъснато досаждал. На няколко пъти мъжете от масата на дамата правили забележка на Попов, само че той не спирал, обиждал ги и се заяждал с тях. Зарнопроизводител от софийско село, който бил на масата, на която стояла нарочената от Попов госпожица, не издържал и набил ямболията. Ударил го един път в главата и няколко пъти в тялото. Случката се разиграла пред очите на всички в пиано-бара. Побоят обаче не е бил свиреп и не е причина за последвалата малко по-късно гибел.  След като бил натупан, Попов си тръгнал, само че след половин час се върнал и повторил упражнението със свалянето на колежката. Този път приятелят на първия зърнопроизводител, който натупал Попов, го извел отвън бара и във фоайето също му нанесъл няколко удара в тялото. Тук побоят също е бил по-скоро за заплашване и почит, в сравнение с с цел да аргументи огромни контузии. Разправията с втория мъж, който също е от софийско село и също като приятеля си е на около  58 години, е сниман на камера.

След патакламата от камерата се вижда по какъв начин Попов потегля нагоре по стълбите, евентуално с цел да се прибере в стаята си, само че не завива по коридора, а продължава нагоре, към покрива. От камерата се вижда също, че след зърнопроизводителя от Ямбол не потегля никой от семинара. Хората от семинара излизат от бара чак след към час и половина по-късно. На покрива Димитър Попов е повръщал, очевидно е бил много пийнал. Там е мрачно, не е осветено, допуска се, че е бил объркан, залитнал е и е паднал.

Трагедията се е  разиграла към 2 часа през нощта на 13 юли. Никой не е  схванал за нея, до момента в който сутринта към 6.30 часа клиент на хотела не е видял тялото от терасата си.  Аутопсията демонстрира, че Димитър Попов е  умрял от черепно-мозъчна контузия, получена при рухването от покрива на хотела. БЛИЦ научи още, че незабавно, откакто е почнало следствието, двамата зърнопроизводители от софийското село, набили Попов, са били задържани, разпитани и освободени, защото нямат интервенция в гибелта на сътрудника си.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР