Ясна е програмата на врачанския "Ботев" във втората фаза от

...
Ясна е програмата на врачанския "Ботев" във втората фаза от
Коментари Харесай

Вече е ясна програмата на Ботев/Враца/ във втората фаза на Първа лига

Ясна е програмата на врачанския "Ботев " във втората фаза от Първа футболна лига. В края на постоянния сезон новакът приключи на 10-о място с актив от 31 точки и голова разлика 29:40. Това му отреди още по два конфликта с тимовете на седмия "Етър ", на 11-ия "Витоша " и последния в акцията "Верея ".
Мачовете в група „ А “ стартират за врачани с домакинство на 30 март против бистришките „ тигри “, на 6 април е гостуването на стадион „ Ивайло “ на "Етър ", а седмица по-късно – на 13-и, "Ботев " посреща "Верея ". До края на тази фаза обаче има още три мача – надлежно посещение на "Витоша " на 20 април, домакинство на "Етър " /27.04/ и посещение на "Верея " на 4 май. Началните часове на срещите ще бъдат избрани по-късно, с цел да бъдат съобразени с телевизионните предавания.
По правилник тимовете резервират точките си от постоянния сезон и ще се срещнат по два пъти при разменено посещение, т.е. ще изиграят по 6 мача до края на шампионата. След това първите два тима от група „ А “ и група „ Б “, в която са "Славия ", "Дунав ", "Септември " и "Локо " /Пд/, ще играят плейофи за 7-о място. Който успее да го завоюва, ще добие правото да играе директна елиминация за Лига Европа. От "Ботев " към този момент оповестиха планове да преследват точно тази цел до края на акцията.
Загубилите ще би трябвало да разпределят местата от 9-о до 14-о.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР