Ясна е приблизителната скорост, с която се е движил 18-годишния

...
Ясна е приблизителната скорост, с която се е движил 18-годишния
Коментари Харесай

Ясна е приблизителната скорост, с която се е движил шофьорът по “Сливница“

Ясна е приблизителната скорост, с която се е движил 18-годишния водач, който провокира минути след среднощ на 8 май тежка катастрофана бул. „ Сливница “.

Това оповестява, като съгласно предварителната експертиза, направена от експерт по искане на проверяващите,той е карал с към 100 км/ч. Очаква се съдът да се произнесе по размер за неотклонение на Адриан Антонов, който е изкарал брошура доскоро повече от 2 месеца.

Предстои да се изготви обстойна експертиза, която да откри с безспорна акуратност скоростта, с която се е движил автомобилътв нощта на нещастието.

Припомняме, че при случая починаха 23-годишния Явор и 24-годишната Ани, които са готвели женитба.

Случая през днешния ден разяснява и столичният кмет Йорданка Фандъкова, представена от: " Независимо от всевъзможни правила и комисии, аз изрично разпоредихда се възвърне работата на светофарите през нощта на бул. “Сливница ”,казапред публицисти Фандъкова по време на инспекциите на дейностите по разчистване на реките, преминаващи през територията на София.

" Искам да изкажа откровените си съболезнования на околните на починалите в злополуката на бул. " Сливница ",каза още Фандъкова. Тя добави, че еабсурдно да гледаме по какъв начин децата ни умират по пътищата, и че същинският палач е високата скорост.

" Чакам съответните процедури да минат и да се възвърне активността на светофарите и по другите булеварди, сподели още тя и добави, че непрекъснато се стараят да построяват изкуствени неравности по пътищата ".

Готови сме да закупим и дарим на КАТ спомагателни камери за засичане на скоростта,каза Фандъкова. Знаете, че две от трите камери, които се употребяват от КАТ и купихме ние, за жалост са извънредно недостатъчни
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР