Ясеново. Искам да спра да чувам, че другите страни в

...
Ясеново. Искам да спра да чувам, че другите страни в
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Йоана Йончева-Фильова, ГЕРБ: Искам да спра да чувам, че другите страни в ЕС са по-добре от нас

Ясеново. Искам да спра да слушам, че другите страни в Европейски Съюз са по-добре от нас. Нещо повече - всяко село би трябвало да усети поддръжката на Европа. Това съобщи при визитата си в казанлъшкото село Ясеново претендентът за евродепутат от ГЕРБ Йоана Йончева - Фильова, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Пред събралите се ясеновци тя обясни, че в идващия програмен интервал 2021-2027 година европейските пари за България ще бъдат 18 милиарда лева За нарастването с 4 милиарда лева са работили досегашните евродепутати от ГЕРБ в мандат 2014-2019 година Голяма част от тези средства ще бъдат вложени в възстановяване на инфраструктурата, както в градовете, по този начин и в дребните обитаеми места.
" Ние предлагаме да подкрепите Йоана. Тя е млада, амбициозна и образована. На нея България може да разчита в Европейския парламент. Тя ще отстоява нашия, българския интерес ", сподели пред жителите на Ясеново общинският началник на ГЕРБ и кмет на Казанлък Галина Стоянова. Тя акцентира, че листата с претенденти за евродепутати на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили е от 17 души, само че от 265 общини в България, Казанлък и Стара Загора си имат своите представители, което значи, че за ГЕРБ градът на розите заема значимо място.
По време на визитата си в Ясеново претендентът за евродепутат Йоана Йончева - Фильова прегледа и актуализирания парк в селото. Кметът Пламен Вълев й сподели новите пейки, актуализирания фонтан, фитнес уредите. Паркът, като се изключи че е с напълно ново осветяване, е и с построена лична ВиК инфраструктура. Като един безконечен оптимист, както се дефинира самата тя, Йоана Йончева-Фильова акцентира, че постоянно има вяра, че всеки проблем си има своето решение, просто човек би трябвало да е твърдоглав, търсещ и искащ да свърши работа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР