Ясен е съставът на българския отбор за предстоящите мачове за

...
Ясен е съставът на българския отбор за предстоящите мачове за
Коментари Харесай

Окончателно: България без Григор за Купа Дейвис

Ясен е съставът на българския тим за идните мачове за Купа " Дейвис " от група III на зона „ Европа “. Мачовете ще се проведат от 4 до 7 април на алените кортове на Търговска колегия " Локомотив " в Пловдив.

В селекцията дефинитивно не попада първата ни ракета Григор Димитров, само че за сметка на това е включен 16-годишният Адриан Андреев, за който това ще бъде дебют в националния ни тим. България ще бъде представяна от Димитър Кузманов, Александър Лазов, Васил Младенов и Адриан Андреев.

От тази година тимовете група III на зона „ Европа “ са разграничени в две групи и в Пловдив присъединяване ще вземат общо осем тима. Освен България за промоция ще се борят отборите на Албания, Андора, Кипър, Исландия, Македония, Монако и Сан Марино.

Отборите ще бъдат разграничени в две групи от по четири отбора. Те ще играят един против различен, а спечелилите от двете групи ще играят край за промоция в горната група.

Припомняме, че Григор бе запитан дали ще взе участие на шампионата, когато бе в България за София Оупън, на което отговори по следния метод: " Не, имам други цели ", след което добави, че ще даде опция на други родни тенисисти да се изявят в шампионата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР