Ясен е евентуалният съперник на Лудогорец в първия квалификационен кръг

...
Ясен е евентуалният съперник на Лудогорец в първия квалификационен кръг
Коментари Харесай

Теглят днес жребия за съперника на Лудогорец

Ясен е възможният противник на Лудогорец в първия квалификационен кръг на Шампионската лига по футбол, откакто УЕФА разгласява разпределението на тимовете.

Съставът на треньора Стойчо Стоев е измежду поставените тимове в първа група и негов евентуален конкурент ще бъде един от следните пет тима: Судува (Литва), румънският ЧФР (Клуж), Ференцварош (Унгария), Номе Калю (Естония) и Арарат (Армения). 

Жребият ще се тегли във вторник от 15,30 ч в Нион (Швейцария), а мачовете са на 9 и 10 юли и реваншите - на 16 и 17 юли.

 

Час по-късно започва и процедурата по жребия в Лига Европа. Левски и ЦСКА са сложени, като разбивките за техните вероятни противници също са ясни. " Сините " несъмнено са с урна с по-тежки съперници измежду непоставените, като вероятните са: Хибърниънс (Малта), Ружомберок (Словакия), Академия Пандев (Македония) Сперанта Ниспорени (Молдова) и ФК Зета (Черна гора).

" Червените " имат много по-леки разновидности измежду непоставените. Ето и кои са вероятните им съперници: Флора Талин (Естония), Торпедо Кутаиси (Грузия), спечелилият от Сант Жулия (Андора)/ ФК Европа (Гибралтар), Титоград (Черна гора) и Гзира Юнайтед (Малта). 

Четвъртият роден участник в евротурнирите - носителят на Купата Локомотив Пловдив - се включва непосредствено от втория квалификационен кръг на Лига Европа и няма да взе участие в жребия през днешния ден. " Смърфовете " ще са непоставени в идната фаза.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР