Яростният просто се оказа трепереща за тънка политическа печалба ръчичка,

...
Яростният просто се оказа трепереща за тънка политическа печалба ръчичка,
Коментари Харесай

Николай Нанков: Яростният юмрук просто се оказа трепереща за тънка политическа печалба ръчичка

Яростният просто се оказа трепереща за тънка политическа облага ръчичка, “чегъртаща “ ГЕРБ като талонче, на което постоянно написа “Не става, пробвайте отново “ или пък “Браво, изчегъртахте автомагистрала Хемус “, “Честито, изтрихте Северозапада “, “Поздравления, печелите банкрутирал бизнес “.

Това написа във Facebook някогашният районен министър Николай Нанков. Повод за острите му думи стана изявата на вицепремиера в служебния кабинет Атанас Пеканов, който съобщи самоуверено, че сега нямало потребност да се отпускат помощи за бизнеса.
свързани новини58580на 10.09.202127735на 23.10.2021
Пеканов направи това изказване в ефира на Би Ти Ви, където гостуваше на Цветанка Ризова и трябваше да показа модифицирания План за възобновяване, който България прати в Брюксел с няколкомесечно забавяне.

“Не знам кое е по-цинично - да не даваш обезщетения или да не даваш работа – да попитаме за първото индустриалния и туристическия, а за второто строителния отрасъл да вземем за пример? “, пита яростно Нанков.

Ето и цялото му мнение във Facebook:

Каня вицепремиера Пеканов да излезе от комфорта на кабинета си или от този на телевизионното студио и да пристигна в област Ловеч да изясни очи в очи на представителите на бизнеса за какво смята, че не се нуждаят от обезщетения, тъй като са им обезпечили „ да има НЯКАКВО равнище на икономическа интензивност “, посредством въвеждането на зеления документ. Този цинизъм може да бъде изречен единствено от представител на най-нищоправещото, цинично и високомерно държавно управление, управлявало България.

Не знам кое е по-цинично - да назначиш за министър на опазването на здравето антиваксър, или вицепремиерът да вмени на бизнеса отговорност за имунизационната акция?

Не знам кое е по-цинично - от висотата на поста си да гледаш със състрадание на гърчещия се под лавината от пренебрегнати от държавното управление ценови шокове бизнес или да бавиш Плана за възобновяване 5 месеца, тъй че да не можем да се възползваме от “животоспасяващия финансов О2 на европейската солидарност”?

Не знам кое е по-цинично - да не даваш обезщетения или да не даваш работа – да попитаме за първото индустриалния и туристическия, а за второто строителния отрасъл да вземем за пример?

Всъщност този цинизъм е просто липса на държавност. Катастрофална. Яростният просто се оказа трепереща за тънка политическа облага ръчичка, „ чегъртаща “ ГЕРБ като талонче, на което постоянно написа „ Не става, пробвайте отново “ или пък „ Браво, изчегъртахте автомагистрала Хемус “, „ Честито, изтрихте Северозапада “, „ Поздравления, печелите банкрутирал бизнес “.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР