Яростни съперници и добри приятели - това се отнася за

...
Яростни съперници и добри приятели - това се отнася за
Коментари Харесай

Въпреки дразгите: Легендата Чарлз Баркли призна Джордан за най-добрият, който е виждал

Яростни противници и положителни другари - това се отнася за легендите на баскетбола Майкъл Джордан и Чарлз Баркли. Двама от най-великите баскетболисти, които играта е виждала. Уважението сред тях бе подбудено както от съперничеството им, по този начин и в присъединяване им в незабравимия " Дрийм Тийм " и отвън паркета в десетките пъти, в които са играли голф дружно.

Но близкото им другарство понесе тежък удар поради метода, по който Баркли подлага на критика управителните действия на Ем Джей в Шарлът. Джордан не е харесал рецензиите на сегашния водещ на NBA on TNT и това е отдалечило връзките им

" Останахме страхотни другари вечно. Майкъл ми липсва, обичам го. Не му поисквам нищо друго, с изключение на най-хубавото. Той е най-великият баскетболист за всички времена. Очевидно той не одобри общително някои неща, които споделих за управническите му умения, което е тъпо. Но аз би трябвало да си правя работата.. ", разяснява Баркли.

" Нямате ли другари, за които не сте сигурни по какъв начин ще реагират, когато сте почтени с тях? Особено някой от неговото равнище. И както споделих, обичам Майкъл. Той е най-хубавият, който съм виждал. Жалко е, че нещата сред нас потънаха. Но постоянно ще се пробвам да си правя работата. И в действителност моята рецензия бе към хората към него... Мисля, че хората, които нае, се съгласяваха прекомерно елементарно с всяко решение. Това бе моето изявление. Хората към него желаеха частния аероплан, вечерята с пържоли и постоянно щяха да бъдат послушковци ", заключи Баркли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР