Яростен съм на министерство на здравеопазването. Всички хора трябва да

...
Яростен съм на министерство на здравеопазването. Всички хора трябва да
Коментари Харесай

Алберт Петков: Болница „Лозенец“ лъже хората, у нас е черно като смъртта

Яростен съм на министерство на опазването на здравето. Всички хора би трябвало да разберем, че тези министри са с цел да ни оказват помощ. В последна сметка от нас заваси дали тези хора ще са там, с цел да си правят работата или ще ни убиват. Това сподели по БТВ Алберт Петков, брат на умрелия Адриан, който не дочака белодробна трансплантация.
Бойко Борисов подреди вътрешна инспекция на министерството през последните две години. Министър Ананиев сподели, че отвореното писмо на брат ми не го е получавал в никакъв случай. Борисов разпореди да се уволнят тези, които не са отнесли писмото на господин Ананиев. Нареди инспекция на болничното заведение в която беше брат ми. Тази болница продължава да лъже хората. Болница „ Лозенец “ лъже едно 17 годишно момченце. Казват му, че ще пристигна експерт от Турция. Дори и да пристигна, ние отново ще търсим донор от територията на България. Ако няма спекулация, няма смисъл за живот, съгласно тези доктори.

Хората би трябвало сами да търсят решение. Тези хора могат да заминат във Виена, да станат там жители и да се спасят. Бяхме тръгнали по този път. Обадиха ни се и ни споделиха, че страната застава зад нас. И ние се вързахме. Зарежете тези неистини. Дори няма почитание към болните хора у нас. У нас е черно като гибелта. Младите хора са се „ чукнат “, че на следващия ден това може да се случи и на тях.

Христина Хрисимова, чиито брачен партньор също умря добави: Съдя министъра, и той е виновен. Споменаха ми беше, че доктор Спасов /шеф на болница „ Лозенец “/ има интерес турски лечебни заведения да поемат български пациенти. Това е реалност, към този момент се случва. Ако хората могат да избягат, да бягат. Трябва да се откри болница в Европа с процедура за белодробни трансплантации.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР