Яростен ревнивец се оказа новото гадже на Ася Капчикова. Половинката

...
Яростен ревнивец се оказа новото гадже на Ася Капчикова. Половинката
Коментари Харесай

Новият на Крисковица – яростен ревнивец, забрани й куп любими неща

Яростен ревнивец се оказа новото гадже на Ася Капчикова. Половинката на плеймейтката и не разрешава неща, които някогашната на Криско обожава да прави. Новият на силиконката не утвърждава палавите й фотоси в обществените мрежи. Гаджето на Капчикова не желае всички да точат лиги по сочните форми на плеймейтката. Затова я моли да спре да се демонстрира дибидюс гола в интернет.

Откакто връзката им става още по-сериозна, Ася към този момент не споделя фрагменти, на които демонстрира сочни форми и апетитното си дупе. Тя промени радикално метода си на живот. Прави го в името на любовта. След няколко несполучливи връзки бръмчалката най-сетне откри точната за нея половинка. Още преди да настане карантината сексапилната русокоска стопира с излизанията по нощни заведения и купони до зори. Мъжът до Ася е с няколко години по-възрастен. Той не обича шумни места, а избира да стои у дома и да почива.

Първоначално на Ася й е мъчно да води уталожен метод на живот, само че намира занимания, с които да се разсейва.Тя откри разтуха в кухнята  и към този момент е Мастър началник. Плеймейтката е същинска хала край печката. Ася и мъжът до нея са дружно повече от половин година, все пак Капчикова продължава да го крие. Според слуховете индивидът до нея не желае да се демонстрира на обществени места написа „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР