Ярък спомен в САЩ ще ми остане снимката ми пред

...
Ярък спомен в САЩ ще ми остане снимката ми пред
Коментари Харесай

Тодор Тагарев с ярък спомен в САЩ, такъв нямало в Русия

„ Ярък спомен в Съединени американски щати ще ми остане фотографията ми пред паметника на Васил Левски. Такъв да вземем за пример няма в Руската Федерация “, съобщи министърът на защитата Тодор Тагарев. Той е на чуване в Народното събрание по искане на Българска социалистическа партия по отношение на визитата му в Съединени американски щати.

Социалистите разкритикуваха Тагарев за фотографията му, когато се подписва под първия военен аероплан за страната ни F-16 и запитаха дали е давал някакви обещания за присъединяване на България в Червено море.  

Според депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев това е една рутинна аудиенция и съгласно него огромната вест е размразяването на връзките и разговора със Съединени американски щати, който бил замразен през последните две години.  

Българска социалистическа партия оповестиха, че Тагарев е бил одобряван от треторазрядни служители. „ Едва ли не сте подритван като мръсно коте. Това е обидно за България “, съобщи Гуцанов и попита дали американски военни ще идват у нас. 

Тагарев посочи, че е имал уговорена среща с Лойд Остин, само че той е бил признат в болница, по тази причина е провел среща с неговият единствен заместител, както и с всички по веригата, които имат отношение към поръчаното от страната ни въоръжение. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР