Японците докараха в Женева концепт на компактен повдигнат хечбек с цел

...
Японците докараха в Женева концепт на
компактен повдигнат хечбек с цел
Коментари Харесай

Subaru демонстрира “дързък” дизайн в Женева

Японците докараха в Женева концепт на компактен издигнат хечбек за да покажат новия “дързък ” стилов език на компанията. В концепта се виждат и елементи употребявани дълго време в кросовърите на Subaru – висок пътен просвет и оф-роуд външни панели.

От Subaru намекнаха за пръв път за новата си дизайнерска философия предишното лято, когато президентът на компанията Томоми Накамура разгласи новия петгодишен бизнес план с име STEP. В него една от инициативите е да се доразвие по-дръзко сегашният дизайнерски език на компанията с име Dynamic X Solid, който се употребява за моделите от 2014-а година.

Явно петте години на потребление на този стил към този момент им се виждат доста и в компанията са решили да изменят дизайнерския си метод. Новата стилистика е получила названието Bolder и показният в Женева концепт демонстрира прилагането на новата “философия ”. Машинате е с име Subaru VIZIV Adrenaline Concept. Става дума за дребен кросовър, чиито размери не се загатват публично, само че се вижда че са съпоставими с габаритите на Subaru XV.

В компанията акцентират младежката насоченост в стила Bolder. С негова помощ Subaru желае да разшири кръга на купувачите си. Най-яркият подробност н Subaru VIZIV Adrenaline Concept е необикновената усилваща структура на покрива вид “арка ”. В останалото машината е характерен кросовър с голяв пътен луфт, къси надвисвания, яки пластмасови раздувки на калниците и светодиодна оптика.

От компанията споделят, че не инцидентно са се насочили към този дизайн. Според тях машината ще допадне на човек, който би искал да получава наслаждение от карането на всички места, в това число и в офроуд условия.

"Концептът ни Viziv Adrenaline подтиква умът на лидера, окуражавайки го да кара свободно в “майката природа ” ” - се казва в пресрализа на Subaru, само че в него не се дават детайлности за силовия елемент, задвижването и пътническата формула на колата.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР