Японското правителство и Организационният комитет на Олимпийските игри в Токио

...
Японското правителство и Организационният комитет на Олимпийските игри в Токио
Коментари Харесай

Обмислят тестове за Covid-19 за всички фенове на Олимпийските игри в Токио

Японското държавно управление и Организационният комитет на Олимпийските игри в Токио обмислят да въведат тестове за съществуване на Covid-19 за всеки зрител на игрите през 2021 година, заяви БНР.

Те също по този начин работят и по изцяло опростена версия на Игрите поради световното разпространяване на ковид. 

" Бихме желали да обмислим разнообразни разновидности, измежду тях има модернизация и опростяване на формата. В същото време би трябвало да реализираме схващане от страна на нашите жители ", сподели губернаторът на Токио Юрико Койке.

По-рано най-големият вестник в страната " Йомиури Шимбун " заяви, че управляващите в страната желаят провеждането на Игрите да бъде в естествен формат, само че продължаващата сложна обстановка с ковид ги кара да обмислят опцията за по-опростени игри. Според източници броят на участниците в церемониите по разкриване и закриване на Олимпийските игри може да бъде понижен. Ще има и ограничавания за броя на феновете по стадионите.

Може да се наложат ограничавания за придвижването на спортисти отвън Олимпийското село, където те ще бъдат настанени.

Олимпийските игри трябваше да се проведат от 24 юли до 9 август тази година, само че поради световната пандемия бяха отсрочени за 23 юли - 8 август 2021-а.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР