Японско дете на 2 години, което се изгуби в неделя

...
Японско дете на 2 години, което се изгуби в неделя
Коментари Харесай

Японче на 2 години оцеля, след като изкара три дни в гората

Японско дете на 2 години, което се изгуби в неделя след разходка с дядо си, бе намерено живо и крепко, откакто изкара три дни в гората, съобщи Франс прес.

Малчуганът незабавно е бил откаран в болничното заведение на остров Суо-Ошима в югозападната част на Япония. Йошики Фуджимото е имал единствено няколко повърхностни рани и страдал от обезводняване. Животът му не е в заплаха. Оцеляването на детето се смята за същинско знамение, имайки поради горещините и влагата в района, където температурите доближиха до 30 градуса по Целзий.

Малкият Йошики бил открит, откакто отвърнал на повикване на 78-годишен доброволец, присъединил се в издирването му в гората. Детето било открито на стотина метра от мястото, където за последно се губели следите му.

Йошики бил на разходка с дядо си и с брат си. Но на средата на пътя почнал да плаче и споделил, че желае да се прибере у дома. Дядо му го отпратил самичък към фамилната къща, без да се увери дали е дошъл. Три дни към 160 служителя на реда издирваха детето, като използваха дронове и кучета следотърсачи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР