Японският тенисист Кей Нишикори обяви, че няма да вземе участие

...
Японският тенисист Кей Нишикори обяви, че няма да вземе участие
Коментари Харесай

Нишикори отново се отказа

Японският тенисист Кей Нишикори разгласи, че няма да вземе присъединяване в идните мачове на Япония от „ Купа Дейвис “. Японците одобряват Еквадор в края на седмицата в опит да си обезпечат присъединяване на финалите в Мадрид.

Всички в „ страната на изгряващото слънце “ разчитаха доста на Нишикори и се очакваше с негова помощ японците елементарно да завоюват срещата. Днес обаче някогашният № 4 показа, че към момента не е 100 % подготвен да се завърне на корта.

“My elbow is fine but my body is not ready yet "

The #DavisCupQualifiers arrive too soon for @keinishikori ➡️ https://t.co/lrhiaUSS5t #DavisCup pic.twitter.com/DjtwTZtWN5
— Davis Cup (@DavisCup) March 5, 2020
Ракета № 1 на Япония не е играл формален мач от US Open 2019, където доближи до третия кръг. Очакваше се, че Нишикори ще бъде на линия за първите два огромни шампионата от Мастърс сериите в Индиан Уелс и Маями, само че по всичко наподобява, че това няма да се случи.

„ Все още не съм подготвен да се завърна на корта, желая да го направя, когато съм в действителност на 100 % и в оптимално добра форма. Чувствам, че ми би трябвало още време, само че се надявам, че ще бъда подготвен за сезона на клей “, показа японецът.

Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР