Японският собственик на застрахователя на Lloyd's of London MS Amlin

...
Японският собственик на застрахователя на Lloyd's of London MS Amlin
Коментари Харесай

Собственикът на MS Amlin ще увеличи капацитета за застраховане в Лондон

Японският притежател на застрахователя на Lloyd's of London MS Amlin възнамерява да усили потенциала си за обезпечаване на профилирания пазар на столицата на половина до £3 милиарда през идващите пет години, до момента в който влага в центъра на Обединеното кралство над противници в Европейски Съюз и Съединени американски щати.

Шиничиро Фунабики, основен изпълнителен шеф на Mitsui Sumitomo Insurance, сподели пред Financial Times, че компанията е решила да концентрира капиталовите си проекти върху Обединеното кралство заради шампионата на Лондон в анализиране на комплицирани световни опасности, от супертанкери до спътници.

Лондон беше „ към момента “... доста подобаващ за вложение ” макар Брекзит и политическата неустойчивост, добави той. „ Фактът, че застраховането се разви тук като промишленост и като бизнес, това значи, че има толкоз доста история и експертиза, опит, умения, ноу-хау, които се предизвикват тук в Обединеното кралство ... и аз, като бизнес водач, в никакъв случай не бих подценил това. “

Mitsui Sumitomo, коят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР