Японският олимпийски комитет изгони четирима играчи от мъжкия баскетболен отбор,

...
Японският олимпийски комитет изгони четирима играчи от мъжкия баскетболен отбор,
Коментари Харесай

Японци приключиха с Азиатските игри заради платена любов

Японският олимпийски комитет изгони четирима играчи от мъжкия баскетболен тим, който се състезава на Азиатските игри. Причината е, че спортистите са си разрешили да отидат в хотел в Джакарта след мач, с цел да се насладят на платени женски милувки.

Ръководителят на японската делегация Ясухиро Ямашита даде изключителна конференция в столицата на Индонезия, на която заяви, че играчите повече няма да пазят цветовете на националния тим, тъй като са нарушили разпоредбите на комитета.

Юра Нагайоши (27), Такуя Хашимото (23), Такума Сато (23) и Кейта Имамура (22) напуснали Джакарта рано тази заран, с цел да се завърнат в Япония.

Четиримата баскетболисти напуснали селото на спортистите след 22 ч. в четвъртък, с цел да вечерят. По-късно същата нощ те платили за " услугите на проститутки ", сподели още Ямашита.

След успеха над Катар с 82:71, спортистите посетили японски ресторант в огромен развлекателен регион в Джакарта, прочут като Блок М, облечени в униформите на националния тим.

След вечеря те били показани на няколко дами, които след това завели в близкия хотел, където останали до петък сутринта.

" Тези дейности нарушиха кодекса на държание на националния тим... и предадоха упованията на японския народ. Като началник на делегацията заявям, че това е доста тъпо и откровено ви се оправдавам от цялото си сърце ", добави Ямашита.

Останалите осем баскетболисти от тима ще продължат присъединяване си в шампионата, който завършва на 1 септември. Няма да бъдат викани нови играчи на мястото на провинилите се спортисти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР