Японският министър на отбраната Нобуо Киши и членът на Камарата

...
Японският министър на отбраната Нобуо Киши и членът на Камарата
Коментари Харесай

Тайван приветства подкрепата на Япония и интереса й към запазване на мира в региона

Японският министър на защитата Нобуо Киши и членът на Камарата на съветниците Сато Масаиса обявиха по-рано тази седмица, че Япония би трябвало да обърне внимание на развиването на Тайван.

Киши сподели, че Тайван и Япония споделят едни и същи полезности и са близки съседи и заради тази причина ориста на Таван е от решаващо значение за сигурността на Япония.

На собствен ред Сато уточни, че Китай има за цел да превземе Тайван, като съобщи, че идващите шест години ще бъдат основни. Той предизвести, че японската островна префектура Окинава евентуално ще бъде нападната по стратегически аргументи, когато Китай нападна Тайван.

Тайванското Министерство на външните работи отговори, че Тайван играе основна роля за районната непоклатимост и разцвет и ще работи в тясно съдействие с Токио и други приятели-съмишленици, с цел да пази демократичните полезности и интернационалния ред, учреден на правила.

„ Тайван и Япония имат близки и другарски връзки, споделят съществени полезности като независимост, народна власт, правата на индивида и върховенството на закона и имат тесни стопански и търговски връзки “, споделиха още от министерството.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР