Японският концерн “Toyota Motor“ възнамерява в бъдеще да започне да

...
Японският концерн “Toyota Motor“ възнамерява в бъдеще да започне да
Коментари Харесай

„Тойота“ ще оборудва автомобилите си с високотехнологични слънчеви батерии

Японският тръст “Toyota Motor “ има намерение в бъдеще да стартира да употребява високотехнологични слънчеви акумулатори и системи, основани на тях, в своите коли. Това се показва в известие, оповестено от компанията.

Най-големият авто тръст в страната, дружно с Националния институт за напреднали индустриални науки и технологии, ще разработят най-новите системи за слънчеви акумулатори, които могат да се употребяват в колите в бъдеще. Подчертава се, че главната задача по този въпрос ще бъде да се увеличи успеваемостта на генерирането на сила, като в същото време се понижат разноските за основаването на такива акумулатори и системи на тяхна основа.
 „ Тойота “ изтегля 1,3 млн. автомобила в Съединени американски щати поради въздушните възглавници „ Тойота “ изтегля 1,3 млн. автомобила в Съединени американски щати поради въздушните възглавници
Японският авто производител „ Тойота “ изтегля 1,3 милиона автомобила в Съединени американски щати, с цел да размени въздушните възглавници, прои...

Toyota също си слага за цел да докара продажбите на своите електрически, хибридни и водородни коли до 8 милиона бройки годишно до 2030 година на фона на напъните на локалните управляващи и бизнеса за интензивно понижаване на промишлените и автомобилните излъчвания на въглерод. Японското държавно управление разгласи предишния октомври, че страната ще реализира нулеви излъчвания на въглероден диоксид в индустрията и автомобилостроенето до 2050 година До 2030 година се чака той да бъде понижен с 46% спрямо равнището от 2013 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР