Японският бизнес трябва да осъзнае, че членството на Великобритания в

...
Японският бизнес трябва да осъзнае, че членството на Великобритания в
Коментари Харесай

Дните на Великобритания в ЕС са преброени, посочи френският външен министър пред японския бизнес



Японският бизнес би трябвало да осъзнае, че участието на Англия в Европейския съюз " завършва ", съобщи във понеделник френският външен министър Жан-Ив Льо Дриан , като в това време означи, че Франция би била привлекателна опция след Брекзит.

Съобщението за нас е ясно: наличието на Англия в Европейския съюз завършва, уточни той пред организация Франс прес, описвайки извършените от него диалози с японски бизнес водачи по време на негово четиридневно посещаване в страната на Изгряващото слънце.

През март 2019-а година ще пристигна краят на участието на Обединеното кралство в Европейски Съюз, добави той в последния ден на своята аудиенция, насърчавайки по този метод японските компании да се изправят пред действителността на процеса по Брекзит.

Агенция Франс прес отбелязва, че японските банки бяха измежду първите, които реагираха на решението на британците на извършения през юни 2016-а година референдум за овакантяване на Европейски Съюз, като през предходната година Sumitomo Mitsui Financial Group съобщи, че ще сътвори дъщерно сдружение във Франкфурт като част от подготовката за Брекзит ".

Мнознинството японски компании, присъстващи във Англия, обаче са по-предпазливи във връзка с общественото оповестяване на сходни проекти, свързани с Брекзит, макар напъните на други европейски страни да се опитат да гледат на тях като на различни бизнес дестинации. Европейските финансови центрове, измежду които Париж, Дъблин и Амстердам, удвоиха напъните си да привлекат лондонския бизнес на външни за съюза компании.

Разбира се, аз бих желал Франция да одобри допустимо най-вече японски компании, само че самите японски компании би трябвало да създадат своя избор. Ние единствено би трябвало да им кажем: Край на Англия в Европейски Съюз. Ето какво ви предлагаме ние: история, професионална подготовка, обучение, възобновена конкурентоспособност, нашата прелест като бизнес дестинация, акцентира френският външен министър.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР