Японският автомобилен гигант Toyota заяви, че ще удължи спирането на

...
Японският автомобилен гигант Toyota заяви, че ще удължи спирането на
Коментари Харесай

Toyota реши да остави заводите си в Китай затворени за още седмица

Японският авто колос Toyota съобщи, че ще удължи прекъсването на работата на китайските си заводи с една седмица до 16 февруари, поради рецесията с вирусната зараза в страната, съобщи БГНЕС. Досега крайната дата на насилствена отмора беше 9 февруари.
" След като анализирахме разнообразни фактори, в това число взехме поради рекомендациите от локалните и районните управляващи... взехме решение да продължим прекъсването на производството във всички фабрики на Toyota в Китай до 16 февруари ", съобщи представителят на компанията Аарон Фоулс пред Агенция Франс Прес.
Фоулс съобщи, че Toyota ще вземе в допълнение решения дали да удължи още периода на затваряне според от развиването на епидемиологичната обстановка в Китай. " Що се отнася до производството в други страни, сега изследваме дали ще има някакво влияние и върху него ", добави той.
Шефът на Fiat Chrysler Майк Манли съобщи пред Financial Times, че неговата компания може да спре производството си в европейски цех заради проблеми с доставките от Китай - което би било първото прекъсване на работата на производител на коли в Европа.
Южнокорейската Hyundai също спря активността си в своя великански индустриален комплекс в Улсан, който е най-продуктивната фабрика за коли в света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР