Японските власти са установили, че двама американци са помогнали на

...
Японските власти са установили, че двама американци са помогнали на
Коментари Харесай

Двама американци са помогнали на Карлос Гон да избяга от Япония

Японските управляващи са открили, че двама американци са помогнали на някогашния началник на Нисан (Nissan) Карлос Гон да напусне страната, оповестяват локални медии, представени от ДПА.

Гон е напуснал дома си в Токио самичък следобеда на 29 декември и е извървял към 800 метра до хотел, където се е срещнал с двамата американци, осведоми телевизия Ен Ейч Кей, базирайки се на източници от следствието.

Двамата американци са пристигнали на интернационалното летище в Осака сутринта същия ден с частен аероплан от Дубай. Регистрирали се в хотел наоколо с огромен сандък и се качили на влака стрела от спирка Шин-Осака до спирка Шинагава в Токио, твърди медията.

След срещата Гон и двамата мъже се качили на претъпкания трен от Шинагава до Шин-Осака и пристигнали в хотела след 8 часа вечерта. Два часа по-късно американците напуснали хотела с два огромни сандъка, а Гон не се забелязвал, се показва в информацията.

Двата огромни контейнера, декларирани като кутии за музикални принадлежности, не са минали инспекция с рентген и не са били отворени от митническите чиновници. Самолетът изхвърчал за Турция към 11:10 часа вечерта, съгласно локалните медии. Японските управляващи имат вяра, че Гон се е скрил в единия сандък.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР