Японските барабанисти Ямато вече 25 години завладяват световните сцени. В

...
Японските барабанисти Ямато вече 25 години завладяват световните сцени. В
Коментари Харесай

Японските барабанисти Ямато разказват истории с музиката си

Японските барабанисти Ямато към този момент 25 години превземат международните подиуми. В 54 страни, над 3500 представления и над 6 милиона фенове те описват истории с музиката си. Довечера може да посетите последния концерт на групата от турнето в Източна Европа.

Музика и спорт. В едно. И доста възторг. Ритъмът от барабаните на Ямато съчетава в себе си обичайното и модерното. И постоянно има обръщение.
Ген, група " Ямато ": Истински се забавляваме, до момента в който да свирим на обичайния инструмент тайко, само че не това е най-важното. Когато удряме барабаните, ние постоянно се любуваме на момента. Момент, който споделяме дружно с публиката, а това е в действителност значимо за групата ни.
Всяко осъществяване за барабанистите е странствуване - забавно и вълнуващо. На едно от тях заведоха и децата. И даже нямаха потребност от думи, с цел да поддържат връзка. Водеше ги ритъмът.

Ген, група " Ямато ": Ние се опитваме да създадем внушителна сила с барабаните и желаеме да поддържаме връзка с публиката. Нашата задача е да се насладим на момента дружно.
А звукът на тайко вълнува, разсънва сетивата и те кара да се усмихнеш. Държи те жив. Като сърдечния пулс, безапелационни са барабанистите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР