Японски изследователи са стигнали до заключението, че характерът на човек

...
Японски изследователи са стигнали до заключението, че характерът на човек
Коментари Харесай

Ето по какво се познава, че кръвната ни група оказва отражение на характера ни

Японски откриватели са стигнали до заключението, че характерът на човек зависи значително и от кръвната му група. Човешкият манталитет се оформя още в стадия на зачеването и значително зависи от възпитанието на родителите. Но кръвната група също играе значима роля в оформянето му. Сега ще разберете какви хора сте, според от кръвната ви група.

1. Нулева кръвна група

Носителите на тази кръвна група се характеризират с това, че са устойчиви и общителни. Те боледуват много по-рядко от останалите и са издръжливи на нервно напрежение. Обичат общуването с други хора и се стремят да реализират задачите си. Амбицията им е мощна и постоянно им оказва помощ. Такива хора са положителни и правилни другари. Като негативни качества може да се уточни, че от време на време са много ревностни и суетни, а прекомерната им упоритост може да нервира останалите.

Хората с нулева кръвна група е добре да заобикалят да се хранят с прекалено много тестени артикули. За тях е потребна потреблението на пилешко или говеждо месо. Препоръчва се да се занимават по-често с физически извършения.

2. Кръвна група А

Старателни и съзнателни, обичат да завършват в период поставените им задания. Могат да работят под стрес, от време на време са работохолици. Имат ползи и знания в разнообразни области. Хората ги харесват като другари и неведнъж желаят да си поддържат връзка с тях. Представителите на тази кръвна група са търпеливи и обичат да им е подредено - както в главата, по този начин и вкъщи. Недостатъкът им е, че от време на време желаят прекомерно доста от хората и се стремят към перфекционизъм, който не постоянно е вероятен. Това им пречи да се провиснал и любуват на момента.

Хората от тази кръвна група е добре да лимитират приемът на алкохол, а вегетарианството би било потребно за организма им.

3. Кръвна група Б

Тази кръвна група има прекомерно високи упования от себе си и от хората. Често пъти се разочароват, тъй като са прекомерно чувствителни. Те са настроени егоистично и желаят другите да се преценяват единствено с тях. Понякога подценяват непознатото мнение и работят без да пита. Имат развинтена фикция, обичат да работят сами и могат да стигнат доста надалеч със своята непримиримост и неизменност. Но независимостта им неведнъж се трансформира в тяхно негативно качество по отношение на останалите хора.

Хората с кръвна група Б е добре да ядат заешко или агнешко месо.

4. Кръвна група АБ

Това са хора, които са доста прочувствени и мислят повече със сърцето си, а не с главата си. Те обичат да са обградени от другари. В любовта дават всичко от себе си, а хората ги обичат, тъй като са доброжелателни и дружелюбни. Като минус може да се спомене, че могат да реагират остро и ненадейно и се двоумят прекомерно дълго, преди да взимат значимите решения.

Хората, носители на тази група е добре да похапват зеленчуци и плодове и млечни храни. Агнешкото също е потребно за тях.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР