Японски хотел предлага нощувка срещу символичната сума от 1 долар,

...
Японски хотел предлага нощувка срещу символичната сума от 1 долар,
Коментари Харесай

Японски хотел предлага нощувка за 1 долар

Японски хотел предлага нощувка против символичната сума от 1 $, само че при едно изискване - целият престоят на клиента да бъде излъчен онлайн в " Ютюб ", оповестява БНР цитирайки в. " Метро ",.

Странната оферта идва от хотел " Асахи риохан " в град Фукуока. Сегашният притежател на гостилницата Тецуя Иноуе я наследил предходната година от своята баба. Той решил да съживи бизнеса, откакто видял в " Ютюб " сниман онлайн престой в хотела на английски клиент. Предприемчивият хотелиер прозрял, че с новата си оферта ще получи медийна популярност и ще усили посещаемостта.

В стая номер 8 на " Асахи риохан ", която се предлага за 1 $, са инсталирани стрийминг камери, обхващащи цялото пространство.

С изключение на банята, където клиентите могат да се преобличат и да имат свое персонално пространство. Звукът от стрийминга е изключен и голотата е неразрешена.

Според притежателя хотелът губи от стаята за 1 $, само че сега, в който стрийминг часовете в Ютюб доближат 4000, той ще може да си възвърне парите с реклама.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР