Японски бар постави множество пластмасови манекени, облечени като мажоретки по

...
Японски бар постави множество пластмасови манекени, облечени като мажоретки по
Коментари Харесай

Мажоретки правят компания в бар

Японски бар сложи голям брой пластмасови манекени, облечени като мажоретки по празните маси, в опит да усъвършенства самотната атмосфера на заведението и да подсети на клиентите, че би трябвало да съблюдават обществена отдалеченост, предава Reuters.

Правителството стартира последователно да смекчава ограниченията за битка с пандемията, за наслада на притежателите на питейни заведения и заведения за хранене, които по принцип зависят от бурния нощен живот на Токио, въпреки и множеството заведения към момента да са празни.
" Нашият ресторант изглеждаше доста празен и искахме да прибавим малко атмосфера ", споделя Арата Фунабара, притежател на бара, чиито украшения по принцип са отдадени на мажоретките.
Другите ограничения за сигурност, които се съблюдават в бара са носенето на маска и ръкавици от страна на сервитьорката, също облечена като мажоретка, която постоянно прави караоке осъществявания, по избор на клиентите. Препоръчително е посетителите на заведението също да сложат маска и ръкавици.Според сервитьорката Чинацу Фуджи манекените вършат работата й по-безопасна.

" Отне време до момента в който свикнем, само че се веселя, че са тук и ги одобрявам като " сътрудници ", споделя тя.

От началото на пандемията в Япония са регистрирани към 17 хиляди случаи на COVID-19, а жертвите на вируса са повече от 900 души.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР