Японската революция в грижата за кожата“ на Чизу Саеки е

...
Японската революция в грижата за кожата“ на Чизу Саеки е
Коментари Харесай

Предложение за четене: „Японската революция в грижата за кожата“

„ Японската гражданска война в грижата за кожата “ на Чизу Саеки е първото управление за дами от всевъзможни възрасти и раси, които желаят да имат красива кожа като на японките, само че не желаят да харчат доста пари за козметични артикули и процедури.

Читателите ще се срещнат с неповторими процедури за навлажняване на кожата, разтривки за активиране на лицевите мускули, натурални и лесни лекове срещу бръчки, пъпки и черни точки, „ топла грижа “ и „ хладна грижа “ за усмиряване на духа и тялото, водни разтривки за енергизиране на кожата и още доста други.

Със фотоси и указания малко по малко Чизу Саеки демонстрира по какъв начин да употребявате личните си ръце, с цел да масажирате лицето си като професионален козметик. Учи ви по какъв начин да употребявате очите си, с цел да прецените от какво се нуждае кожата ви, както и да не я претоварвате с прекалено много козметични артикули. Води ви към прецизна и рационална стратегия за грижа за кожата, резултатите от която ще ви изумят.

Като следвате препоръките ѝ, ще установите, че е допустимо да имате хубава кожа на всяка възраст – без да харчите за това цяло положение.

За създателя

Книгите на Чизу Саеки неслучайно са продадени в над 3 милиона екземпляра, а революционните хрумвания, показани в актуалната, се радват на утвърждението на дерматолозите в Япония и по света.

На 24-годишна възраст тя получава лиценз за козметик, работи няколко години в козметичен салон, след което постъпва на работа във френския козметичен колос „ Герлен “.

През 1971 година работата на брачна половинка ѝ я води в Сан Франсиско, където също се включва в козметичния бизнес, като изследва за Япония американския пазар за нови козметични артикули.

Чизу Саеки е на 42 години, когато брачният партньор ѝ умира от рак, тя изпада в меланхолия, в следствие лицето ѝ се състарява. Заема се да възвърне живота си посредством сложна стратегия, която усъвършенства през годините и реализира свръхестествен триумф.

Три години по-късно Саеки постъпва в „ Парфюми Кристиан Диор “ като интернационален управител в бранш образование с повече от 600 козметици консултанти на свое послушание. След отдръпването ѝ от „ Диор “ през 2003 година тя издава първата си книга.

Днес Чизу Саеки е президент на личната си компания „ Корпорация Чизу “, която ръководи козметичен салон и школа за хубост в Токио.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР