Японската марка автомобили Nissan е широко позиционирана – в известното изложение за

...
Японската марка автомобили Nissan е широко
позиционирана – в известното изложение
за
Коментари Харесай

Nissan с eл-кросовър и “интелигентна” топка за голф във Вегас - видео

Японската марка коли Nissan е широко позиционирана – в известното изложение за потребителска електроника - Consumer Electrics Show (CES) в Лас Вегас, компанията представя интересна композиция нововъведения - от нов ел-кросовър до “интелигентна ” топка за голф. Може също по този начин да се види и напълно електрически сладоледаджийски камион.

Концепцията Nissan Ariya, която дебютира в Северна Америка в Лас Вегас, предвещава нова епоха за компанията - въз основата на нова платформа за електрически коли да се употребяват голям брой иновативни технологии. Електрическият кросовър е предназначен да въплати визията на Nissan с име Intelligent Mobility и да подсигурява иновативно и насочено към бъдещето шофиране.

Доста по-различно, само че въпреки всичко обвързвано с основната активност на компанията е предложението за голфърите. Вдъхновена от системата за помощ на лидера "ProPILOT 2.0 ", топката за голф Nissan ProPILOT овладява всеки хендикап на зелено - всеки изстрел завършва в дупката! Освен нея японците представят акустични мета-материали, които би трябвало да обезпечат спокоен интериор и комфортно возене и ръководство.



На щанда на Nissan, който следва правилото на „ Омотенаши “ (японски за гостоприемство), се стремят да се обърнете към всичките си пет човешки сетива. „ Съвременните технологии и модели задвижват всекидневието - и в най-истинския смисъл на думата носят определено напрежение с него “ е мотото на групата, която включва и марките Infiniti и Datsun.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР