Японската корпорация Toshiba официално представи нови серии хард дискове, особено

...
Японската корпорация Toshiba официално представи нови серии хард дискове, особено
Коментари Харесай

Toshiba представи нови хард дискове за поточно видео и охранителни системи

Японската корпорация Toshiba публично показа нови серии хард дискове, изключително подобаващи за охранителни системи и поточно видео.
Хард дисковете S300 са с потенциал до 10 TB и поддържат до 64 видеопотока с висока резолюция. Фамилията дискове V300 съдържа модели с капаците до 3 TB и са предопределени на първо място за домашно прилагане. Дисковете са със Serial ATA 3.0 интерфейс с пропускателна спсобност до 6 Gb/s.



Дисковете Toshiba S300 са проектирани за работа в режим 24/7. Тези HDD имат огромен кеш буфер с потенциал до 256 MB. Скоростта на въртене на шпиндела е 7200 оборота в минута, вградена е отбрана от трептения, а скоростта за продан на данни е до 248 MB/s. Дисковете са доста подобаващи за образуването на RAID масиви.



Серията хард дискове Toshiba V300 е проектирана за благонадежден запис и възпроизвеждане на видео. Сред основните особености на тези устройства се показва технологията за тихо търсене, осигуряваща свръх тихата работа на тези устройства, както и специфичните софтуерни решения, намаляващи с 25% тяхната консумация на електрическа сила.

Продажбите на новите хард дискове Toshiba S300 и V300 би трябвало да стартират до края на месеца. Засега няма информация за цените.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР