Японската компания Casio анонсира екшън камерата GZE-1. Новата камера е

...
Японската компания Casio анонсира екшън камерата GZE-1. Новата камера е
Коментари Харесай

Casio GZE-1: екшън камера с оптична стабилизация на изображението

Японската компания Casio анонсира екшън камерата GZE-1 . Новата камера е особено основана за спортисти и за хората, харесващи дейния метод на живот.

Дизайнът на устройството припомня на смарт часовника Casio G-Shock и в нея се употребяват технологиите от този часовник. Корпусът на камерата е кръговиден, а обективът е широкоъгълен. Крайните пиксели на фотосензора се употребяват за работата на 3-осовата система за стабилизиране на изображението.



Casio GZE-1 устоя рухване от височина 4 метра, работи на дълбочина до 50 метра и при температура до -10 градуса по Целзий.

Използва се 1/2,3-инчова матрица с резолюция 6,9 милиона пиксела. Възможен е запис на Full HD видео при скорост 30 фрагмента в секунда. При по-малка резолюция, скоростта нараства до 240 фрагмента в секунда. Заснетият материал се запива на microSD карта памет.

Новата камера разполага с Bluetooth 4.1 и Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n модули за безжична връзка, Предлага се мобилно приложение за операционните системи Android и iOS. Габаритните размери на устройството са 74,1 × 75,0 × 46,4 милиметра при тегло 172 грама. За зареждането на акумулаторната батерия се употребява Micro-USB врата.



В анонса цената на екшън камерата Casio GZE-1 не бе оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР