Японската гледачка Хироми Ролан на 87-годишния Ален Делон обвини членовете

...
Японската гледачка Хироми Ролан на 87-годишния Ален Делон обвини членовете
Коментари Харесай

Гледачката на Ален Делон обвини членовете на семейството му в насилие

Японската гледачка Хироми Ролан на 87-годишния Ален Делон упрекна членовете на фамилията му в принуждение в отговор на техния иск против нея, съобщиБГНЕС

В насрещния иск 66-годишната жена показва, че е била подложена на принуждение „ при утежняващи виновността условия, което се удостоверява от резултатите от медицински обзор “. Според юриста й Ясин Бузру, с изключение на роднините на Делон, в случая са взели участие и негови гардове.

Преди това децата на Ален Делон Антъни, Анушка и Ален-Фабиен упрекнаха Ролан в малтретиране на артиста. Твърди се, че тя е злоупотребявала с беззащитността му, направлявала е телефонните му диалози и преписка, опитвала се е „ да го изолира от родственици и другари, употребявайки операции и закани “. Освен това се твърди, че е малтретирала кучето на Ален Делон - да вземем за пример затворила е го в разплодник за няколко дни.

В желае на фамилията се споделя, че самият Делон е упорствал тя да напусне жилището му, гледачката е упрекната и в отнемане от независимост на безпомощно лице, наред с други неща.

Ролан беше наета от семейство Делон преди две години, когато той стартира да има здравословни проблеми. През 2019 година артистът получи инсулт и бе опериран. След това той се оплакал, че се усеща зле и предизвестил децата си, че желае евтаназия.

Хироми Ролан отхвърля всички обвинявания. Ако обаче виновността й бъде потвърдена, тя е застрашена от присъда до три години затвор и санкция до 45 000 евро.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР