Японската Fujifilm Holdings потвърди появилата се във вторник информация за

...
Японската Fujifilm Holdings потвърди появилата се във вторник информация за
Коментари Харесай

Fujifilm купува медицинския бизнес на Hitachi за $1,63 милиарда

Японската Fujifilm Holdings удостовери появилата се във вторник информация за закупуването на подразделението на Hitachi Ltd., профилирано в производството на здравно съоръжение, се споделя в прессъобщение на Fujifilm.

" Очакваме договорката да бъде за почти 179 милиарда йени (1,63 милиарда долара) ", обявиха от компанията. Fujifilm също по този начин разгласи, че се възнамерява привършване на договорката през юли 2020 година след утвърждение от регулаторните органи.
 Fujifilm завоюва делото за отказаното от Xerox обединение
Fujifilm завоюва делото за отказаното от Xerox обединение

Известният вложител Карл Айкън опита да блокира договорката

Fujifilm възнамерява да разшири здравното поделение на Hitachi, употребявайки лични технологии и изкуствен интелект и да сътвори нови артикули, които спомагат за възстановяване качеството на медицинските услуги. Придобиването ще даде опция на Fujifilm да доразвие здравната промишленост и да предложи по-широка гама медицински диагностични артикули и услуги.
 Hitachi изоставя нуклеарния си план във Англия
Hitachi изоставя нуклеарния си план във Англия

Компанията записва загуба от $2,8 милиарда, само че вложителите са удовлетворени

Японският холдинг Fujifilm е учреден през 1934 година и е профилиран в артикули, свързани с фотографията и видео изображенията. Компанията също се занимава с нововъведения в региона на медицината, на материали с необятни функционални благоприятни условия, както и в други високотехнологични области.

Корпорация Hitachi Ltd. учредена през 1910 година Централата се намира в Токио. Подразделенията на корпорацията са показани в области като енергетика, финанси, опазване на здравето, градоустройство, обществена инфраструктура.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР