Японската автомобилна компания Mitsubishi анонсира амбициозния си план Drive for

...
Японската автомобилна компания Mitsubishi анонсира амбициозния си план Drive for
Коментари Харесай

Mitsubishi влага $5,3 милиарда да си върне позициите

Японската автомобилна компания Mitsubishi анонсира амбициозния си проект Drive for Growth. Той е ориентиран към възобновяване на позагубенните позициите на международния пазар и да даде подтик за бъдещето развиване на марката.

Планът планува за тази цел вложения в размер от малко над $5.3 милиарда $ в границите на идващите три години.

Средствата ще бъдат употребявани за възобновяване на моделната гама и агресия на нови пазари. Компанията имат намерение да усили световните си продажби с най-малко 30 % до 1,3 милиона автомобила годишно.

Като част от алианса Renault-Nissan, Mitsubishi ще може да се възползва от разнообразни синергии - резултат от споделените старания с другите компании, и да понижи с 1.5% разноските си в обособени области на активността. По този метод ще се подобрят значително и финансовите резултати на производителя.

Формулирано най-общо, огромното предпочитание на Mitsubishi e " да върне вярата в клиентите " в марката, като също така си подсигури едно несъмнено и по-светло бъдеще през идващото десетилетие.

Много значима част от новата стратегия ще играят SUV колите на марката, като компанията дава обещание, че ще забележим 11 нови оферти през идващите три години, осведоми АutoСlub.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР