Японската автомобилна компания Honda Motor Co. обяви по-рано тази седмица,

...
Японската автомобилна компания Honda Motor Co. обяви по-рано тази седмица,
Коментари Харесай

IBM ще доставя технология за интелигентните коли на Honda

Японската автомобилна компания Honda Motor Co. разгласи по-рано тази седмица, че са влезнали в партньорство с IBM Corp. По неговата мощ, американската компания ще доставя полупроводници и програмен продукт за бъдещите коли на Honda, които ще употребяват изкуствен интелект.

В публично подписаният от двете страни меморандум се споделя, че това е дългогодишно съдействие, целящо създаването на компютърни технологии с водещо процесорно показване и енергоспестяващи благоприятни условия. Honda акцентират, че колите, които ще бъдат подобрявани и обслужвани посредством безжична връзка, ще са основни за бъдещето. В тази връзка, модерните чипове и другите технологии ще са сериозно значими за така наречен „ софтуерно дефинирани транспортни средства “ (software-defined vehicles, SDVs).

„ Приложението на смарт/AI технологии се чака да се популяризира на всички места през 2030 и в бъдеще. Това ще сътвори нови благоприятни условия за SDV колите. Honda и IBM чакат това да увеличи трагично сложността на дизайна и процесорното показване. А дружно с това и употребяваната от полупроводниците сила спрямо обичайните артикули за подвижност “, пишат от IBM. Сътрудничеството сред двете компании се чака да подкрепи проучвания и съответни разработки. Те ще засягат въодушевената от човешкия мозък компютъризация, развиването на чиплет технологиите и други

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР