Японската армия е в пълна бойна готовност, заради вероятността Северна

...
Японската армия е в пълна бойна готовност, заради вероятността Северна
Коментари Харесай

Японската армия е готова да отвърне на провокация на КНДР

Японската войска е в цялостна бойна подготвеност, поради вероятността Северна Корея да работи без предизвестие във връзка отбелязването на годишнината от основаването на ръководещата Корейска трудова партия. Това разгласи пред публицисти японският министър на защитата Ицунори Онодера, съобщи БГНЕС.
" В предишното Северна Корея организираше по отношение на сходни годишнини нуклеарни опити, изстрелването на балистични ракети. Този път ние сме в режим на нараснала зоркост ", заяви министърът, представен от организация " Киодо ".
Онодера има заповед от японския министър председател Шиндзо Абе да не напуща Токио и да поддържа системата на непрекъсната подготвеност при изненадващи дейности на КНДР.
Междувременно обаче въоръжените сили на Южна Корея увериха, че за момента към момента не са разкрили признаци на нови провокации от Пхенян. Според осведомителната организация " Йонхап " Южна Корея и Съединените щати употребяват всяка опция да наблюдават дейностите на КНДР. Това включва разследващи самолети от разнообразни типове, системи за следене и насочване на военни кораби и наземни радари, способни да фиксират стартирания на балистични ракети в КНДР в границите на две минути.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР