Японска компания проявява интерес към търговия с млечни изделия, мед

...
Японска компания проявява интерес към търговия с млечни изделия, мед
Коментари Харесай

Японци с интерес към пчелните продукти и млякото в Сливенско

Японска компания демонстрира интерес към търговия с млечни произведения, мед и пчелни артикули в Сливенско. Това оповестиха от регионалната администрация, където през днешния ден представители на японска компания за търговия с източноевропейски артикули са се срещнали с регионалния шеф Чавдар Божурски.

Целта на компанията е да промотира опциите на японския пазар. Те работят в партньорство с Българо-японска асоциация, с които развиват активност за разпространение на българските артикули в Страната на изгряващото слънце.

По време на визитата си гостите ще проучат опциите за търговия, за бизнес и вложения, както и за откриване на свое посланичество на по-късен стадий. Не е изключено представителството да е ситуирано в Сливен. От компанията са декларирали още, че биха желали да покажат български артикули на комерсиално ревю в Осака, защото този конгрес дефинира трендовете в пазара за години напред. Конкретният интерес към този момент е ориентиран към млечните произведения и към създадените в България мед и пчелни артикули.

Областният шеф е показал локалната стопанска система, в това число обичайните производства, като е заречен подпомагане в осъществяването на взаимните бизнес-проекти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР