Япония поднесе сензацията на Световното първенство по хокей на трева

...
Япония поднесе сензацията на Световното първенство по хокей на трева
Коментари Харесай

Япония поднесе сензацията на Световното по хокей на трева в Лондон

Япония сервира сензацията на Световното състезание по хокей на трева за дами, което се организира в британската столица Лондон.

 Холандия разгроми Южна Корея в първия си мач на Световното по хокей на трева
Холандия разгроми Южна Корея в първия си мач на Световното по хокей на трева

Домакините от Англия се измъкнаха против Индия

Азиатките завоюваха с 2-1 против Нова Зеландия в зрелищен на мач и заплетоха възела в група " D ". Шихори Оикава откри в 38-та минута, а Минами Шимицу удвои 10 минути по-късно. Новозеландките упражниха сериозен напън в края, само че доближиха единствено до един гол в 55-та минута посредством Анита Макларън от углавен удар. Японките дълго оспорваха решението на аржентинската съдийка Ирене Пресенки, само че многократните видеоповторения потвърдиха неговата точност.

В другия мач Австралия и Белгия не си означиха гол. И двата тима имаха многочислени голови положения, само че вратарките бяха на извънредно равнище.

Така след втория кръг в група " D " Австралия има 4 точки, Нова Зеландия и Япония са с по 3, а Белгия е с 1. Победителят в групата се класира непосредствено за четвъртфинал, а идващите два тима за плейоф. В последните срещи Австралия ще играе с Нова Зеландия, а Япония с Белгия.

 Снимка 370037
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР