Япония обяви ново извънредно положение в Токио и три с

...
Япония обяви ново извънредно положение в Токио и три с
Коментари Харесай

В Япония: Извънредно положение заради пандемията 3 месеца преди Олимпиадата

Япония разгласи ново изключително състояние в Токио и три с COVID-19. Това се случва три месеца преди церемонията по откриването на Олимпийските игри, съобщи " Франс прес ".
" Днес взехме решение да обявим изключително състояние в префектурите Токио, Киото, Осака и Хиого ", разгласи министър председателят Йошихиде Суга, изтъквайки като причина повишаването на инфектираните, в това число от нови разновидности на вируса.
 Част от Япония отново влиза в изключително състояние Част от Япония отново влиза в изключително състояние
Японското държавно управление реши да вкара още веднъж изключително състояние в Токио, Осака, Киото и Хиого заради влошената обстановка с разпростран...
Затварянето ще продължи от 25 април до 11 май.
от последното изключително състояние в Япония. Властите упорстват питейните заведения и заведенията за хранене да спрат да продават алкохол или да затворят. Ще би трябвало да затворят и огромните търговски обекти.
Въпреки че ограниченията стартират от неделя, губернаторът на Токио Юрико Койке прикани жителите неотложно да стартират да вземат защитни ограничения, в това число да заобикалят пиенето на улицата.
Обществеността на Япония продължава да се опълчва на провеждането на Игрите тази година, благоприятствайки по-нататъшно закъснение или изрично анулация.
 7-те секрети за дълголетието на японците 7-те секрети за дълголетието на японците
Японците са първенци по дълготрайност на живота. Средната дълготрайност на живота в Япония е 84 години и това е най-високият сподели...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР