Япония обяви, че е наложила нови санкции срещу Северна Корея,

...
Япония обяви, че е наложила нови санкции срещу Северна Корея,
Коментари Харесай

Япония налага нови санкции на Северна Корея

Япония разгласи, че е наложила нови наказания против Северна Корея, с цел да ускори натиска върху изолираната комунистическа страна да се откаже от нуклеарната и ракетната си стратегия.

" Северна Корея изстреля междуконтинентална балистична ракета, която се приземи в нашата изключителна икономическа зона и продължава да повтаря провокативни мнения ", подчертаха японските управляващи.

Добавя се, че Япония е решила да наложи нови наказания поради " в допълнение усилване на натиска " върху Пхенян, защото страната е изправена пред " неотложна опасност, невиждана до момента ", откакто Северна Корея изстреля междуконтинентална балистична ракета, прелетяла над нейна територия през септември.

Новите наказания са ориентирани към над 210 физически и юридически лица, в това число банки, въглищни и транспортни компании.

Уточнява се, че активите на 19 юридически и физически лица от Северна Корея ще бъдат замразени. Освен физически и юридически лица от Северна Корея, глобите също по този начин ще бъдат наложени и на други страни, в това число Русия и Китай. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР