Япония не е предлагала на Русия да й отстъпи два

...
Япония не е предлагала на Русия да й отстъпи два
Коментари Харесай

Песков: Япония не е предлагала на Русия да й отстъпи два от Курилските острови

Япония не е предложила на Русия да й отстъпи два от Курилските острови в подтекста на полемиките към подписване на кротичък контракт. Това съобщи пред публицисти представителят на Кремъл Дмитрий Песков, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

" Всички изказвания по въпроса (за изискванията за подписване на договор) не съставляват условия за нещо съответно, а изказвания, засягащи някакви позиции по настояванията, пожелания или разсъждения на глас, нищо повече ", акцентира той.

Запитан по какъв начин би посрещнал сходно предложение президентът на Русия Владимир Путин, представителят на Кремъл посочи: " Засега никой нищо не е предложил публично, по тази причина тук надали са уместни някакви възможни разсъждения, те не спомагат за триумфа на договарянията ".

Кремъл дава отрицателна оценка за желанието на Европейски Съюз да наложи наказания, по-специално във връзка със " случая Скрипал ", сподели още Песков.

В отговор на журналистически въпрос за желанието на Европейски Съюз да глоби неколцина души, в това число двамата руснаци, упрекнати за отравянето на някогашния съветски двоен сътрудник Сергей Скрипал във Англия - Александър Петров и Руслан Боширов, представителят на Кремъл посочи, че " те са обвинени без учредения, до момента не са прозвучали никакви доказателства ".

" Всички сме осведомени с комплекта фамозни към този момент фотоси на тези двама жители във Англия. Но в същото време има доста фотоси на съветски жители във Англия и те не съставляват директно доказателство. Не знаем да има по-съществени и по-конкретни доказателства, по тази причина имаме отрицателно отношение към сходни решения ", изясни Песков. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР