Япония и Франция се споразумяха да споделят информация и да

...
Япония и Франция се споразумяха да споделят информация и да
Коментари Харесай

Япония и Франция ще си сътрудничат в областта на автомобилните технологии

Япония и Франция се споразумяха да споделят информация и да проучат по-задълбочено съдействие в региона на автомобилните технологии от ново потомство, което би могло да бъде ориентирано и към поддръжка на напрегнатия съюз сред Nissan и Renault. Френското държавно управление е най-големият акционер в Renault с 43.4% дял в японския авто производител, а Nissan има 15% дял без право на глас във френския сътрудник.

Японското министерство на търговията разгласи, че двете държавни управления са се съгласили да стартират диалози за усилване на вероятното съдействие в региона на автоматизираното шофиране, автомобилните акумулатори и на електрическите транспортни средства. Те са се споразумели също по този начин да обсъдят политика за продан на информация, подкрепяща трансформацията на средата на автомобилната промишленост и продан на отзиви за евентуално по-нататъшно съдействие в тази област, заяви Ройтерс.

В меморандум за съдействие, подписан от двете държавни управления, се декларира, че те са решили да открият политически разговор, ориентиран към продан на информация, подпомагащ обилни трансформации на средата на автомобилната промишленост. Японският министър на търговията Хирошиге Секо и френският финансов министър Брюно Льо Мер са удостоверили нуждата от поддръжка на съюза сред Nissan и Renault. Основните сътрудници в автомобилния алианс преразглеждат финансовите си връзки след ареста на някогашния ръководител на Nissan и Renault Карлос Гон през ноември, поради хипотетични финансови нарушавания.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР