Японец е арестуван, след като се съобщава, че се е

...
Японец е арестуван, след като се съобщава, че се е
Коментари Харесай

Японец мамил 35 жени едновременно заради подаръци

Японец е задържан, откакто се оповестява, че се е срещал с повече от 35 дами по едно и също време.
Такаши Миягава, работещ на ненапълно работно време, е разследван за хипотетична машинация на десетки дами, като се преструвал, че е сериозен с всяка от връзките и е получил дарове на стойност стотици евро от тях.
Очевидно е бил заловен, когато дамите са обединили сили, с цел да основат откакто са разкрили огромната му „ невярност ” и са го докладвали в полицията, настояват локалните медии.
 Пазете се от тези зодии – те ще ви излъгват през АПРИЛ Пазете се от тези зодии – те ще ви излъгват през АПРИЛ
Да, не приказваме за първи април, когато съвсем всеки закачливо подмята някоя и друга неистина, за да заблуди събеседника си да има вяра в нещо...
Сред изказванията е, че той е дал на всяка жена друга дата на рождения си ден, осигурявайки си непрекъснат поток от дарове през цялата година.
Съобщава се, че една 47-годишна жена счита, че рожденият му ден е на 22 февруари, друга 40-годишна е била известена, че е юли, до момента в който друга 35-годишна има вяра, че рожденият му ден е през април.
Общо се твърди, че на стойност към 100 000 йени (около 700 евро) от дамите, в това число костюм за малко над 200 евро.
Предполага се, че Миягава от района Кансай е почнал да се среща, до момента в който е работил за маркетингова компания, продаваща артикули за душ.
 Румънски ваятел упрекнат в машинация, правел творбите си от месинг, а не от бронз Румънски ваятел упрекнат в машинация, правел творбите си от месинг, а не от бронз
Румънски ваятел е упрекнат в машинация, откакто се оказа, че подложената на много подигравки статуя на император Траян - и още 10 д...
Той е упрекнат, че е „ запленил ” посредством работата си минимум 35 самотни дами, като се твърди, че се преструвал пред всяка, че връзката е сериозна и казвал, че желае да прекара живота си с тях.
Информация на MBS News включва фотоси, които явно демонстрират Миягава с дами на разнообразни места, като парк и ресторант.
Съобщава се, че полицията проверява, с цел да откри дали на любовчията.
Историята провокира смесени отговори онлайн, като един четец разяснява, че „ Той е ужасяващ човек, само че изпитвам завист на уменията му за разпределянена на времето “, съгласно SoraNews24.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР