Янукович е нужен за помирението на нациятаСега е добър момент

...
Янукович е нужен за помирението на нациятаСега е добър момент
Коментари Харесай

Да кажем истината за Украйна

Янукович е необходим за помиряването на нацията


Сега е добър миг да обмислим дали има спечелили вследствие на по този начин наречената „ гражданска война на достолепието “ в Украйна. Очевидният губещ от тази политика е украинският народ, който в следствие от дейностите на настоящето украинско държавно управление загуби част от територията на Украйна, бе замесен в кървясъл спор в Донбас и в този момент е на прага на тотално обедняване, до момента в който Украйна потъва в безпорядък и безвластие. Западните страни също са от губещата страна, тъй като безусловно са се трансформирали в заложници на безумния радикализъм, изповядван от украинските управляващи и в този момент са принудени да понасят стопански загуби поради утежняването на връзките с Русия.

Все повече западни политици, дипломати и медии към този момент схващат, че лозунгите „ битка за народна власт ” и „ битка с корупцията ”, които бяха толкоз интензивно подкрепяни от западните държавни управления и медии през 2014 година, и служеха като флагове на „ революцията “, в действителност са били операция и провокация от исторически мащаб. Тези лозунги бяха употребявани за узурпиране на властта и образуване на необятно политическо гонене на дисиденти и политически противници.

Дойде време за справедлива и достоверна оценка на протичащото се в Украйна. Продължаващите политически репресии нямат нищо общо с върховенството на закона и демократичното бъдеще на Украйна и би трябвало неотложно да спрат. Това мнение последователно става преобладаващо измежду същинските другари на Украйна в Съединени американски щати и Европейски Съюз. В този дух, в края на 2018 година, Ерусалимският патриарх Теофил III изпрати писмо до президента Порошенко с молба за помиряване и го прикани да спре политическото гонене на предходния президент Виктор Янукович. Той прикани също някогашният президент да взе участие в мирния развой в Донбас, което може да бъде ефикасна опция за реализиране на помирение, и най-важното – помиряването сред украинската нация.

Тази идея се преглежда съществено в Белия дом.

(Със съкращения, превод „ Фокус ”)
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР