Януарският трансферен прозорец затавря тази нощ, а феновете на Реал

...
Януарският трансферен прозорец затавря тази нощ, а феновете на Реал
Коментари Харесай

Само три зимни сделки за Реал във втората ера Перес

Януарският трансферен прозорец затавря тази нощ, а почитателите на Реал Мадрид до последно ще мечтаят за Мауро Икарди от Интер, само че историята не е на тяхна страна. Поне не и откогато Флорентино Перес се завърна за повторно на президентската позиция на столичния клуб.

Откакто Перес още веднъж се зае с управлението на Реал, “лос меренгес” са осъществили едвам три зимни прехвърлянето в границите на повече от осем години. Архитектът на галактическия Мадрид от началото на XXI век взе властта на “Сантиаго Бернабеу” наново през лятото 2009 година и за общо осем зимни прозореца от този момент, покупко-продажбите са повече от два пъти по-малко.

Дебютната такава е на Емануел Адебайор, който бе взет чартърен от Манчестър Сити през януари 2011 година. Нападателят от Того вкара 8 гола в общо 22 мача, като два от тях бяха много значими - в четвъртфиналите на Шампионската лига против Тотнъм, където също е играл. Диего Лопес бе притеглен през януари 2013 година за 3.5 милиона евро от Севиля.

Вратарят изкара сезон и половина в столицата, а идването му бе провокирано от интервенция на клубната легенда и титулярен пазач Икер Касийяс. П

рез януари 2015 година Реал извади 14 милиона за Лукас Силва от Крузейро, като бразилецът и до през днешния ден е благосъстоятелност на испанците, само че има единствено 9 мача с белия екип. Той пристигна по времето на Карло Анчелоти, като съумя да се върне в игра след сърдечен проблем, само че не и да остави диря на “Бернабеу”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР